Kérdezz tőlünk bármit

Velünk kapcsolatos kérdések

Kézenfekvő a válasz, hiszen minden egy helyen megtalálható a themediator.hu oldalán. Nem kell kutatni végeláthetatlan oldalakon keresztül. Ez egy megbízható, könnyen kezelhető felület, melyel így időt spórol meg az ember. Manapság pedig mi az egyik legnagyobb érték, ha nem az idő?!

Sok szolgáltatóval állunk kapcsolatban, de fő célunk, hogy a legmegbízhatóbbak legyenek megtalálhatóak az oldalunkon. Reméljük rászolgálunk bizalmukra! 

Mi sem egyszerűbb, mint a Kapcsolat fülre menni és ott üzenetben leírni, hogy milyen szolgáltatás érdekelné Önt, továbbá kérnénk, ha szükséges, az adott téma paramétereit is feltüntetni. Hogy tudjuk tartani a kapcsolatot kérnénk, hogy az Üzenet rublikán kívül a Név és Email cím mezőt is töltse ki pontosan. Ha ez megvan már csak a küldés gombra kell kattintani és kérdése már meg is érkezett a megfelelő helyre.  

A korábban kért árajánlat emailen (info@themediator.hu) fog érkezni Önhöz, melyre Ön elfogadás esetén válaszüzenetet küld. Ezt követően az ajánlatnak megfelelő szerződést megküldi az Ön részére a themediator.hu, melyet kölcsönösen aláírnak, és a benne foglaltak szerint történik a termék/szolgáltatás gyártása és szállítása, illetve a szolgáltatás nyújtása.

fizetés

A fizetési feltételek teljes mértékben mindkét fél által aláírt szerződésben rögzített feltételek szerint történik.

A számla forintban kerül kiállításra.

Az esetleges későbbi külön igények, megrendelések külön szerződéskötést követően kerülnek kiszámlázásra.

A szerződött összeg a themediator.hu forint bankszámlájára kerül átutalásra.

Amennyiben a megrendelő vitatja a kiszámlázott szolgáltatást a számla kézhezvételétől számított 8 napon belül kérheti a számlázás felülvizsgálatát. Ezt a kivitelező a kézhezvételtől számított 8 napon belül köteles megválaszolni.

A számlafizetés adott határidőig történik, melyben a felek megállapodtak a szerződéskötéskor, illetve a megrendeléskor visszaigazolásra került. Fizetési napnak tekintjük az adott napot, amikor az átutalt összeg a bankszámlára érkezett.

Fizetési késedelem esetében a Megrendelő, a Kivitelező fennálló követeléseiből eredően, a hatályos jogszabályban meghatározott törvényes késedelmi kamatokat köteles fizetni. A késedelmi kamatokat a megrendelő 15 napos fizetési határidővel köteles megfizetni.

Késedelmes fizetés esetén a kivitelező jogosult felszámítani minden fizetési fegyelmeztetés díját 2500 HUF/alkalom mértékben.

Késedelmes fizetés esetén a kivitelező a késedelmes befizetéseknél először a késedelmi kamatokat és a figyelmeztetések díját számolja el, majd ezt követően az egyéb megfizetett tételeket.

A Megrendelő nem utasíthatja vissza a számlát, amennyiben nincs hivatkozása a szerződés teljesítésének megfelelő pontjára.

hu_HUMagyar