Papírpép csomagolóanyagok gyártása/ papírpép termékek gyártása

A cég fő tevékenysége, a papírpép bázisú elemek gyártása, mely megoldást nyújt a jelen és jövő csomagolási kihívásaival szemben. Kizárólag olyan alapanyagokat használnak a folyamatok során, amelyek mind a hazai, mind az EU-s környezetvédelmi előírásoknak megfelelnek és 100%-ig újrahasznosított papírból, segédanyagok hozzáadása nélkül készülnek.

A termékek semmilyen egyéb segédanyagot nem tartalmaznak, tehát a késztermék teljes mértékben lebomlik vagy visszaforgatható.

Tapasztalatok alapján a papírpépből készült elemek szinte minden formájú, anyagösszetételű, méretű, súlyú, értékű termék becsomagolására alkalmasak, ugyanúgy megvédik azokat, mint más típusú anyagok. A cég által előállított elemek lehetnek akár önálló, akár rendszerek részei is. A formaszerszám elkészítését a csomagolások gyártását, magasan képzett és az iparágban többéves tapasztalatot szerzett szakemberek végzik, irányítják.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy cége a „szükséges rosszként” titulált csomagoláshoz milyen típusú rendszert használ. A papírpép alapú elem könnyű, gazdaságos, egyszerűen kezelhető, környezetbarát és ezzel együtt az előállított értéket is védi.

Termékeik széles skálája számos területen bizonyította, hogy az e technológiával készülő elemek ugyanolyan védelmet és funkcionalitást biztosítanak, mint egyéb csomagolóanyagok.

Magasan képzett, a csomagolóiparban több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk az ötlettől a kiszállításig vállalja a teljes folyamat menedzselését, amely magában foglalja a kívánt forma megtervezését, a formaszerszám elkészítését, a minta-, majd sorozatgyártást, valamint igény esetén a szállítást is.

Partnerünk környezetközpontú irányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány követelményeinek a csomagoló anyag gyártás területén. Továbbá minőségirányítási rendszere megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek a csomagoló anyag gyártás területén.

Részletekért és árajánlatért keressenek bizalommal!

https://themediator.hu/kapcsolat/

 

hu_HUMagyar