Minőségbiztosítási, logisztikai szolgáltatások

Partnerünk egy a piacon működő szolgáltató vállalkozás, amely a minőségbiztosítás, logisztikai segítségnyújtás (pl. átcsomagolás), termelés támogatás irányába kötelezte el magát. Több multinacionális cég és vállalat együttműködő partnere. Vevőik megelégedettségére, valamint hosszú távú kapcsolatokra fektetik a legnagyobb hangsúlyt.

A cég 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely több mint 10 éves tapasztalattal bír a minőségbiztosítás területén, továbbá képzett és gondosan kiválasztott munkaerőkkel rendelkezik.

ISO tanúsítványai:

  • ISO 14001:2015 TANÚSÍTVÁNY
  • ISO 9001:2015 TANÚSÍTVÁNY
MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK:

 

  • Alkatrészek vizuális ellenőrzése

Beépítést, megmunkálást, felhasználást megelőző vizuális és idomszeres ellenőrzéseket végezve kiszűrik a hibás alkatrészeket, ezáltal javítják a termelési folyamatok minőségi értékeit. A gyártott termékek végellenőrzésével csökkentik a vásárlói visszautasításokat és reklamációk nagy részét.

  • Bejövő és kimenő áruk ellenőrzése

Gyártott és beszállított alkatrészek ellenőrzése. Kiemelten vállalják a beérkező alkatrészek ellenőrzését az előírt szabványok alapján. Idomszer és egyéb mérőeszközök segítségével kizárják a hibás termékek, ezzel biztosítják, hogy még véletlenül se kerüljenek a gyártási folyamatba.

  • Átmunkálás, rework, javítás

Vállalkozásuk kisebb átmunkálási feladatokat biztosít, így Ön saját embereit könnyedén hasznosíthatja egyéb gyártási területen.

LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSOK:

Partnerünk vállalja, egyéb besszállítói alkatrészek újra, illetve átcsomagolását, rugalmasan és kedvező feltételekkel.

TERMELÉS TÁMOGATÁS:

Ha az Ön cége hosszabb távra keres munkaerőt, vállalkozásuk sok éves tapasztalattal kínál kis, és nagyvállalatok számára megfelelő munkatársakat hazánk egész területén.

További szakterületei a cégnek az

ÉPÜLETEK TISZTÍTÁSA/ TAKARÍTÁSA, precíz, megbízható munkaerővel.

Várjuk megkeresését, forduljon hozzánk bizalommal!

www.themediator.hu/kapcsolat

 

hu_HUMagyar