Légtechnika gyártás és szerelés

A cég fő tevékenységei:

 

  • Légtechnika szerelés:

A légtechnika gyártása és szerelése a szakterületük. Hazai pályán mozognak, legyen szó bármilyen jellegű horganyzott lemez légcsatornáról; négyszög-, spirálkorcolt-, vagy hajlított légcsatornáról.

VL Négyszög légcsatorna 
– négyszög lemezcsövek a légtechnika minden területéhez
– anyaga: horganyzott lemez 0,6- 0,7 – 0,9 – 1 mm
– Hossz: 1000 – 1250 – 1500 mm (névleges)
– Csatlakozás: 20-30 mm MEZ keret
SPIKO Spirálkorcolt légcsatorna
– kör lemezcsövek a légtechnika minden területéhez
– anyaga: horganyzott lemez,
– DN 80 mm – DN 1100 mm
– hőszigetelt és hangszigetelt kivitel
WESTERFORM Hajlítható légcsatorna és SONOFLEX
– szuperflexibilis légtechnikai tömlő
– lemezcsövek a légtechnika minden területéhez
– anyaga: alumínium
– DN 80 mm – DN 500 mm
– hőszigetelt és hangszigetelt kivitel
VARIFORM (VF) Csővezeték idomok
– Idomok SPIKO és WESTERFORM csövek szereléséhez
– anyaga: horganyzott lemez
– DN 80 mm – DN 1100 mm
  • Előszigetelt panel (PIR)

Az előszigetelt légcsatorna rendszerek mesteri megtervezése és kivitelezésével egy tökéletesen működő légtechnikai rendszerhez juthat. A cég a legapróbb egységtől a legnagyobb alkotórészig mindennel tudunk szolgálni.

Az előszigetelt panelek előnyei már a beszerelési folyamatnál megmutatkoznak. Egyszerű üzembe helyezésük mellett az általuk nyújtott biztonság is igen lényeges. Az előszigetelt légcsatornák hőállók, és rendkívül jó a zajcsillapító képességük is. Az előszigetelt panelek a higiéniai szempontoknak is eleget tesznek. Vízlepergető tulajdonságuk segít megelőzni a baktériumok és gombák megjelenését és elszaporodását. További előny, hogy az alumínium felületnek köszönhetően nem szabadulnak fel és jutnak be a levegőbe az egészségre káros részecskék. Az előszigetelt légcsatorna rendszerek tehát megbízhatóságot és sterilitást nyújtanak, bármilyen létesítményről vagy helyiségről is legyen szó.

A gyártó  minden anyagot forgalmaz, amire szükség van az előszigetelt légcsatorna rendszerek gyors, gazdaságos és pontos gyártásához. Az összes termék egy globális rendszer részeként van kialakítva. Minden alkotóelem a saját jellegzetes módján hozzájárul a kész légcsatorna rendszer tökéletes műszaki és esztétikai jellemzőinek eléréséhez. A panelek, a csatlakozó rendszer, a speciális ragasztók és tömítők, valamint a többi szerelési anyag a legjobb eredményt szavatolják a legkevesebb munka és anyagi ráfordítás mellett, a kiemelkedő minőségi és kényelmi szempontok figyelembe vételével. A cég szakmailag magasan képzett munkatársai professzionális tanácsadást és hátteret biztosítanak a partnerek lehető legjobb kiszolgálásának érdekében. Az Előszigetelt panel termékcsaláddal a már hagyományosnak tekinthető előszigetelt légcsatorna paneleket kínálja, amelyeknek megmunkálása az erre a célra kifejlesztett szerszámkészlettel történik. Újdonság a szabadalmaztatott PRAKTICO panel termékcsalád, amelynek gyárilag bordázott és méretre vágott paneljeiből szinte szerszámok nélkül, pontosan, gyorsan és gazdaságosan bármilyen méretű légcsatorna gyártható. Kedvezőbb ár és hatékonyabb gyártási idő a horganyzott acéllemez légcsatornák szigetelt, befúváshoz történő alkalmazásánál. Ez kb. 1000 -3000 Ft/ m2 árelőnyt és a szigetelés munkaidejének megtakarítását jelenti.

  • SPIKO cső gyártása és értékesítése

A cég tevékenysége bővült spirálkorcolt légcsatorna gyártás szolgáltatással. Új 1000 m2 alapterületű épületünk lehetővé teszi a SPIKO cső hatékony gyártását és raktározását is. Egyedi gyártást is vállalnak!

Rengeteg információ van a neten arról, hogy hogyan is történik a spirálkorcolt légcsatorna gyártás, pontosan ezért összeszedtük a főbb szempontokat.  A modern technológiának és a modern gépeknek köszönhetően a spirálkorcolt légcsatorna gyártás, már jól megszervezett, sőt igen haladós folyamat. A számítógép vezérelt gépeket, panelek segítségével tudjuk irányítani. Annyi a dolguk, hogy betáplálják a rendszerbe a gyártandó tulajdonságú csövet és a gép szinte magától ezt le is gyártja.(Természetesen nagyon leegyszerűsítve.) A technológiai fejlődésnek köszönhetően manapság már nem kerül horribilis összegbe egy SIPKO cső. Éppen ezért a spirálkorcolt légcsatorna értékesítése és elterjedése is jó ütemben halad.

További információért, megrendelésért keressen bátran!

https://themediator.hu/kapcsolat/

 

hu_HUMagyar