Márkafüggetlen autóflotta fogyasztásoptimalizálás, szoftveres javítás, beavatkozás

A chiptuningról és további szolgáltatásaikról:

 

A fogyasztáscsökkentés  a legtöbb járműtípusnál egy valós kivitelezhető eljárás. Az üzemanyagmennyiség csökkentésével és a megmozgatott levegő mennyiségének növelésével egy sokkal hatékonyabb és a motorra nézve tartósabb állapotot lehet elérni.

Ez a speciális szoftveres eljárás lehetővé teszi, hogy az adott jármű megfelelő beállítása után a tüzelőanyag felhasználása 0.4- 0.9 dl/100 km mennyiséggel csökkenjen, ha az autó állapota ezt lehetővé teszi. Hogy ez megállapítható legyen minden járművön teljeskörű előzetes állapotfelmérést végeznek.

Általános fogyasztáscsökkentő beállításkor a tulajdonos egyénileg határozhatja meg, hogy mekkora mértékben emelkedjen a teljesítmény a beállítása hatására a +5 le- 10 nm beállítástól egészen a +50 le-120 nm-ig, felhasználástól függően.

Az autó megérkezése után egy teljeskörű szoftveres diagnosztikával kezdődik. Felmérik a turbó, a porlasztók és az egyéb fő alkatrészek állapotát, amennyiben mindent rendben találnak megkezdődhet az autó személyreszabott beállításának elkészítése.

A teljesítménymérés a legújabb hitelesített Magic Motorsport Dyno Road eszközzel történik.

Elsőnek az autó motorvezérlő egységéből olvassák le a gyári szoftver tartalmat, ez minden esetben mentésre kerül, valamint a jármű tulajdonosának is elküldjük, hogy meglegyen, ezáltal bármikor visszaállítható az autó az eredeti gyári állapotába.

Ezután elkészítik a legoptimálisabb beállítást a tulajdonos kéréseinek megfelelően.

Minden program egyedileg kézzel készül, nincs sablon és nincs két egyforma sem. A programozási eljárás a motorvezérlő kiolvasása után biztonságosan OBD csatlakozón keresztül történik.

Miután elkészül, feltöltik az autóra az új módosított programot, majd újabb diagnosztikát végzése kezdődik az autón, ha esetleg szükséges, finomítanak még rajta. Amennyiben minden beállítás tökéletes, elvégzik a teljesítménymérést, átadják a mérési jegyzőkönyvet a az autó gazdájának, aki egy erősebb, dinamikusabb,takarékosabb autóval távozik.

Partnerünk szolgáltatásai közé tartozik az autókban megjelenő hibakód olvasása/ feltárása is, továbbá

 

– adott járműtípusokhoz szükséges gyári, jogtiszta, licencelt szoftverekkel történő diagnosztikai szolgáltatás (telephelyen vagy országosan meghibásodás esetén);
– alkatrész beszerzéshez szükséges gyári cikkszám meghatározása;
– szoftveres javításhoz szükséges technológia biztosítása, annak maradéktalan ismertetése;
– szoftveres beavatkozás/ szoftveres javítás

Pontos árajánlat készítése személyes találkozót követően történik. Az ajánlat egy év után + egy évvel meghosszabbítható árváltozás nélkül.

További információért, időpont egyeztetésért keressen bátran bennünket!

https://themediator.hu/kapcsolat/

hu_HUMagyar