Árnyékolástechnika

Partnerünk az optimális ár-minőség jelzőkről ismert.

Megoldást kínál a redőnyök, rolók, szúnyoghálók, naptörők továbbá az ablakgyártásban is. Az ablakok gyártása és telepítése az Ön igényeihez igazodik, színek kavalkádjából lehet választani náluk, hogy minden tökéletes legyen.

Cégük mottója: „Az ablakoktól a redőnyökig, minden egy helyen, minden egy mesternél”.

Céljuk, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a piac igényekhez, új termékeket tervezzenek és gyártsanak, és biztosítsák anyagaink kiváló minőségét.

Küldetésük, hogy minden vásárlói igényt kielégítsenek.

 

Termékeik:

 

  • Kültéri árnyékolók

A külső rolók olyan redőnyök, amelyek alkalmasak mind kereskedelmi, mind lakóépületekre történő felszerelésre.

Többféle külső redőny létezik, amelyek a lécek típusától (C-65mm, C-80mm, F-80mm, Z-75mm), a telepítési módtól (látható, alsó telepítés), a működési módtól (kézi, elektromos) és a különböző kialakításoktól (Krpan, kráter, huzalvezetők) függően különböznek.

  • Redőnyök

Az ablak előtti redőnyök a legszélesebb körben használt termék, mivel lehetővé teszik a független telepítést minden típusú épületre. Alkalmasak új építésre és régebbi épületek felújítására egyaránt. Ezeknek a redőnyöknek a telepítését nem szükséges előre megtervezni, mivel a homlokzat befejezése után telepítik őket.

Kiváló védelem

Ezek a redőnyök megvédik a helyiséget az időjárási viszonyoktól, különösen a szobák túlmelegedésétől. Nagyobb felületek árnyékolására is alkalmasak. Kitűnő fényszabályozási módszer.

Redőnyeik kedvezőtlen időjárási körülmények között is merevek és stabilak. Hosszú élettartam jellemzi őket.

A külső redőnyök minőségi anyagokból készülnek, így élettartamuk nagyon hosszú.

Lehetőség van nem szabványos formák készítésére is (ferdén készített ablakokhoz).

A redőnyök minőségi anyagokból és modern színekből készülnek, és modern megjelenést kölcsönöznek az épületnek. Egyszerű használat jellemzi temékeiket. A redőnyök lehetnek manuális, vagy automatikus vezérlésűek, melyek elektromos motorral is működtethetők.

Az árnyékolók kézi működtetése öntekercselő vagy vezérlőkar segítségével történik, emellett széles a lehetőség az elektromos meghajtásra és a különféle vezérlőrendszerekre is.

Az elektromos hajtás alapváltozatában az árnyékolás kapcsolón keresztül, a kényelmesebb üzemmódban pedig távirányítóval vezérelhető.

Használhatunk távirányítókat, amelyek meghatározott számú redőnyt vezérelnek, vagy előre beprogramozott funkciót, amely lehetővé teszik a redőnyök emelésének vagy leengedésének beállítását egy adott időpontban. Nem is szükséges az épületben tartózkodnunj ennél a funkciónél, hogy redőnyünk mozgásba kerüljön.

Még ennél is többet tesz lehetővé számos redőnybe épített klímaérzékelő, amelyek az időjárási jelenségek, például nap, szél vagy eső szerint szabályozzák a redőnyöket.

 

  • A külső rolók részleges sötétítést tesznek lehetővé.

A külső rolók vízszintes lécekből készülnek, amelyek zárhatók és nyithatók, felemelhetők és leereszthetők.

Mivel az ablaküveg külső oldalán helyezkednek el, védelmet nyújtanak a hő ellen, és hozzájárulnak a kellemesebb klímához az épületben azáltal, hogy visszaverik a napsugarakat, és megakadályozzák, hogy azok az üvegfelületen keresztül lakó- vagy más térbe kerüljenek.

A külső rolók legnagyobb előnye a többi külső redőnyhöz képest, hogy fényt engedhetnek a helyiségbe.

A lécek dőlésszögének megváltoztatásával szabályozhatjuk a fény mennyiségét. A külső rolók nem kínálják ugyanazokat a szigetelő képességeket, mint a külső redőnyök, nem nyújtanak betörésvédelmet. Lehetőség van Partnerünknél  lopásgátlóval ellátott külső ablakredőnyök választani, mely biztonsági rugókkal vannak felszerelve, amelyek megnehezítik a redőny kívülről történő felemelését.

Kültéri árnyékolók árai a lécek típusától, a telepítés módjától (látható vagy jelenettelepítés), a működési módtól (kézi vagy elektromos) és a különböző változatoktól függően eltérőek lehetnek.

Partnerünk külső árnyékolói a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, így időjárási kellemetlenségek esetén is nagyon stabilak.

 

  • Szúnyogháló

A helyiségek magas szintű védelmét garantálja a rovaroktól. A szúnyoghálók egyszerű és hatékony megoldás.

Partnerünk bármilyen ablaktípusra felszerelhető termékeket gyárt, számos különböző mintát kínál Önnek szúnyoghálókból is.

  • Naptörők

A Naptörők olyan redőnyök, amelyek sokkal kompaktabbak és ellenállóbbak, ugyanakkor sokkal nagyobb méretűek, mint a többi szabványos redőny.

A mai irodák és csarnokok, alapvető és nélkülözhetetlen eleme, energiahatékonyság szempontjából is fontos feladatot tölt be.

A homlokzattal kombinálva az alapvető árnyékoló funkciójuk mellett hozzájárulnak a jobb külső megjelenéshez is, miközben további hőszigetelést biztosítanak. A lamellák dőlésszöge szabadon szabályozható egy villanymotor segítségével.

Válassza bármelyik terméket, a legjobb minőséget tudhatja magáénak.

Árajánlatot egyeztetés után a paraméterek ismeretében tudunk adni.

 

 

hu_HUMagyar