Sátrak, istállók, mezei hodályok gyártása és telepítése

Hengeres szénabálák és mezőgazdasági gépek tárolására alkalmas, alagút rendszerű sátrak, többcélú raktársátrak, fa betárolására és szárítására szolgáló sátrak, istállók, és az állatállomány számára mezei hodályok gyártása és telepítése.

 

Parterünk 18 év tapasztalattal, több mint 1200 sikeresen befejezett projekttel büszkélkedhet.

Elégedett ügyfelek tapasztalatai igazolják ellenőrzött szakértelmüket, minőségünket.

Alkalmazkodnak minden ügyfél egyedi szükségleteihez, s tanácsot adnak az optimális megoldások megtalálásában az Ön üzletéhez.

Minden szerződött munkát időben befejeznek, rejtett költségek nélkül.

Céljuk a minőség folyamatos növelése, és hogy a teljes körű megoldások nyújtásának első számú választása legyen az ipar, a mezőgazdaság, a faipar és a széles alkalmazási körű iparágak területén.

Kiemelt építményeik:

 

 • Alagút rendszerű szénatároló sátrak

Előregyártott létesítmények PVC burkolattal a mezőgazdaság, az ipar és a kereskedelem számára. Kettős fémszerkezettel készülnek úgy, hogy az oldalsó külső oldalak meg vannak erősítve, azaz a ø 54 mm/4 mm-es csövet belesajtoljuk a külső horganyzott ø 60 mm/2 mm-es csőbe, ami kivételes szilárdságot ad sátrainknak. Szinte bárhol gyorsan összeszerelhetők, szabadon állók, betonalap nélkül közvetlenül a talajhoz rögzíthetők.

Alagút rendszerű sátraink számos felhasználásra alkalmasak: mezőgazdasági és ipari raktárcsarnokként, mezőgazdasági gépek tárolására szolgáló csarnokként, legeltetett állatok menedékhelyeként és még sok másra.

Előnyei:

 1. Rövid szállítási idő, gyors összeszerelés és az építmény hosszú élettartama.
 2. Bővítési lehetőség a raktárterület utáni növekvő igényeknek megfelelően.
 3. Az alagút rendszerű szénatároló sátrak horganyzott acélból készülnek, kiváló minőségű poliészter anyaggal bevonva.
 4. Alagút rendszerű szénatároló sátraik ellenállnak az erős szél- és hóterhelésnek is.
 5. A hengeres szénabálák tárolására szolgáló alagút rendszerű sátraik nagyszerű lehetőséget kínálnak a széna és szalma jó minőségű tárolására.
 • Tárolósátrak fa tárolására és szárítására

Kiváló megoldás fából készült termékek és félkész termékek tárolására, amelyeket ily módon tárolva természetesen átszáríthatunk és száríthatunk, és védjük a nap, szél, eső és hó külső behatásaitól. Az oldalai perforált ponyvából készülnek, így állandó légáramlást tesznek lehetővé és szükség esetén fel is tekerhetők.

A faszárító tárolósátrak dupla fémszerkezettel készülnek, ahogy a többcélú raktársátrak is, ami megadja számukra a kellő szilárdságot és hosszú élettartamot.

 • Többcélú raktársátrak

Előregyártott raktársátraik többcélúak, mezőgazdasági gépek, alapanyagok, különféle munkagépek, eszközök, járművek és egyéb áruk tárolására alkalmasak.

Előnyei:

 1. Rövid szállítási idő, gyors összeszerelés és az építmény hosszú élettartama.
 2. Bővítési lehetőség a raktárterület utáni növekvő igényeknek megfelelően.
 3. Az alagút rendszerű szénatároló sátrak horganyzott acélból készülnek, kiváló minőségű poliészter anyaggal bevonva.
 4. Többcélú raktársátraink ellenállnak az erős szél- és hóterhelésnek is.
 5. Innovatív megoldás a kondenzáció ellen – szellőzőnyílás az épület teljes hosszában.

A raktárépítmények teljes hosszában szellőző rendszerrel vannak felszerelve, így a lehető legnagyobb mértékben megakadályozza a belső páralecsapódást.

A raktársátrak szintén kettős fémszerkezettel készülnek úgy, hogy az oldalsó külső oldalak meg vannak erősítve, azaz a ø 54 mm/4 mm-es csövet belesajtoljuk a külső horganyzott ø 60 mm/2 mm-es csőbe, ami kivételes szilárdságot ad sátrainknak.

A két homlokzati fronton lévő tolóajtók mellett a megrendelő igényei szerint oldalsó tolóajtókat, valamint kis bejárati ajtókat is beépítünk az emberek közlekedéséhez.

 • Istállók

Az előregyártott istállók, valamint a kérődzők szabadtartását szolgáló szántóföldi hodályok rendkívül funkcionális létesítmények az állattenyésztésben, mivel külső szilárd, dupla préselt csövekből épült felépítésűek, a létesítmények belseje pedig rugalmasan alakítható oly módon, hogy a boxok cserélhetők a tenyésztési folyamat igényeinek megfelelően.

Az Istállók a boxokon kívül tartalmaznak jászolt, trágyahordásra szolgáló járókat és szükség esetén lejtős táblát is. További különlegességet jelentenek az oldallapok, amelyek mozgathatóak és az igényeknek és az időjárási viszonyoknak megfelelően nyithatók és zárhatók.

Az állattartásra szolgáló mezei sátrak, az ún. mezei hodályok lehetővé teszik a kérődzők számára, hogy rossz idő esetén menedéket találjanak, illetve hogy lehetőségük legyen kiegészítő táplálkozásra és hasonlókra e létesítményekben.

E létesítmények a legoptimálisabb megoldásnak bizonyultak az állatállomány szabadföldi tenyésztésére egész évben.

hu_HUMagyar